Розпорядження 63-р Про скликання чергової 11 сесії сільської ради 8 скликанн

  • 440

 

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА  РАДА

ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  « 10» червня 2021 р.                                                                       № ____63-р____

с. Северинівка 

 

Про скликання чергової

11 сесії сільської ради 8 скликання

 

Відповідно до законів України  «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій», «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 26 Регламенту Северинівської сільської ради, скликати чергову 11 сесію сільської ради 8 скликання 24 червня 2021 року о 10.00 годині в приміщенні Северинівського сільського Будинку культури                      (вул. Грушевського, буд. 31).

На розгляд сесії винести питання:

Про внесення змін до складу постійних комісій Северинівської сільської ради.

Про створення комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Северинівської сільської ради Жмеринського району Вінницької області.

Про реорганізацію Маньковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Северинівської сільської ради у Маньковецький  заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Северинівської сільської ради

Про покладання обов’язків на діловодів, щодо формування та ведення Реєстру територіальної громади відділу «Центр надання адміністративних послуг» Северинівської сільської ради.

Про внесення змін до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Северинівської сільської ради  на 2021-2025 роки.

Про затвердження Програми «Запобігання занесенню та поширенню на території Северинівської ТГ інфекційних хвороб, в тому числі спричинених коронавірусом COVID 19 на 2021-2022 роки».

Земельні питання.

Інші питання.

 

 

Сільський голова Василь МАЛЯРЧУК