РІШЕННЯ 6 сесія 7 скликання 26 червня 2017 року Про створення добровільної пожежної охорони

  • 424

УКРАЇНА

СЕВЕРИНІВСЬКА  СІЛЬСЬКА РАДА

ЖМЕРИНСЬКИЙ РАЙОН

ВІННИЦЬКА ОБЛАСТЬ

23126 с. Северинівка, вул. Грушевського, 29  тел: (04332) 3-56-42; 3-56-31

 

РІШЕННЯ

6 сесія 7 скликання

 

 26 червня  2017 року

 

Про створення добровільної

пожежної охорони

         З метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння, рятування людей, а також надання допомоги у ліквідації наслідків інших надзвичайних ситуацій в населених пунктах Северинівської сільської об’єднаної територіальної громади Жмеринського району Вінницької області, відповідно до ст. 63 Кодексу цивільного захисту України, Постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2013 року № 564 «Про затвердження Порядку функціонування добровільної пожежної охорони», керуючись ст. 25, п. 52 ч.1 ст.26, ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

         1.Створити добровільну пожежну охорону в населених пунктах Северинівської сільської об’єднаної територіальної громади Жмеринського району Вінницької області.

         2.Щороку під час формування проекту бюджету, передбачити кошти на здійснення заходів цієї Програми, виходячи з можливостей бюджету.

 

           3.Конроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва  та сфери послуг (голова комісії Білоус А.В.)

Сільський голова                                О.У. Христюк